10 мая 2007 г., 11:08

на една вълна 

  Поэзия
613 0 1

НА ЕДНА ВЪЛНА

Като болка, ти си в мен.
Тъжно е, но си победен.
Твойта сила май че отлетя.
Искам да съм твоята земя
и да кацнеш върху мен,
ти, орел ранен.
Искам да съм светлина,
да проникна в тъмната душа.
Да запаля жажда за живот,
и любов да се роди, любов.
Искам като капка пот
да изтрия твойто отчаяние.
О, това е мания.
Твойта мания да си сломен.
Май приличаш по това на мен.
Давайки ти, искам да получа.
Трябва двамата на щастие да се учим.
Искам стъпки, по които да вървя,
ти пък искаш топлина.
А не можем да допрем ръце, сърце.
Пари ни горчилката една,
двамата сме на една вълна.
И усещам твойте мисли, чувства
също както ти усещаш мен.
Ти - орел сломен, аз - сама трева.
Как да те достигна?
Да превърна горест и обида
във една прекрасна,стара мида,
в която ражда се любов?
Ти не си готов, не си готов.

© Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Но ти си,а това е по-важно!
    Поздравявам те за готовността да обичаш,въпреки болката!
Предложения
: ??:??