16 июн. 2010 г., 13:46

На екс 

  Поэзия » Любовная
636 0 6
Заших си всичките определения.
Ръцете ми са куки - не прегръщат.
Ти знаеш, обстоятелствените стечения
любови давят и изгарят къщи.

Акордеонът свири есенно-протяжно
любовна песен на широкия площад.
Любовна песен с твърде куха важност.
За нас площадът е по-тесен и от ад.

Готови сметките, чертата- теглена...
(Балансът не излиза - нещо криеш!)
Един галон с коктейл определения
на екс като лекарство ще изпия.

© Елена Биларева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??