Jun 16, 2010, 1:46 PM

На екс 

  Poetry » Love
637 0 6
Заших си всичките определения.
Ръцете ми са куки - не прегръщат.
Ти знаеш, обстоятелствените стечения
любови давят и изгарят къщи.

Акордеонът свири есенно-протяжно
любовна песен на широкия площад.
Любовна песен с твърде куха важност.
За нас площадът е по-тесен и от ад.

Готови сметките, чертата- теглена...
(Балансът не излиза - нещо криеш!)
Един галон с коктейл определения
на екс като лекарство ще изпия.

© Елена Биларева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??