27 янв. 2009 г., 23:14

На Ели 

  Поэзия » Любовная
807 0 2

Твоят нежен пристан ще ми липсва
винаги, когато гледам другите щастливи!
Твоята нежна усмивка ще ми липсва,
тъй както никога досега не ми е липсвала!

 

Ще поискам от всички небесни ангели
да те върнат при мен, за да си моя!
Ще поискам от океана да ми върне
онази изпепеляваща любов, която имахме!

Ала тебе те няма вече тук до мен
и моето сърце разбито е на хиляди парченца!
Кажи ми как да продължа напред,
без твоя нежен и вълшебен лик!

Споменът за теб винаги ме е държал,
тъй както ме държи вярата в любовта!
Споменът за теб винаги ме е натъжавал,
защото ти винаги си била истинска с мен!

© Пацо Танчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дали ще се върне не знам, дали някой чува молитвите ти надявам се искрено, но това е най - нежната изповет, която съм чела.
  • Благодаря ти, че ме направи свидетел на твоята любов! И да, тя ще се върне! Аз вярвам в това! Бъди щастлив! Прегръщам те!
Предложения
: ??:??