25 дек. 2008 г., 19:26

На границата 

  Поэзия » Другая
509 0 5

Отивам си.
Готова за разсъмване.
Прибрах багажа си от масата.
И подредих писмата във компютъра.
Написах ценните напътствия. На вас
оставям спомените да накъсате.
И размисли, опровергани с времето.

Отивам си.
Не знам дали е късно.
Не ме е грижа пътят закъде ли е.
Надявам се, че не разстроих никого.
Доколкото можах - запазих нервите.
Доколкото успях - закърпих болката.

На чисто почвам.
Преродих се. Всичко сторено
зарових в подсъзнанието и забравих.
Смених си името.
Проглеждам с нови сетива.
Със сигурност ще имам поводите
пак да страдам.
Готова съм за ново откривателство.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??