На инат
На инат една жена да обичаш,
не само дрехите да ѝ събличаш.
С поглед по нея да се увличаш.
Ти я обичаш, а дали взаимна е Любовта?
Погледни, виж очите ѝ сега,
не думите са важни понякога,
а нейните действия, нейните дела!
Дали обича те заради теб самия,
или е от онези сребролюбки, от ония!
Ще мине време и ще разбереш това,
сега я целуни с чувство в уста,
целувка нежна, целувка любовна,
целуни я така, та да бъде съдбовна!
Да усетят устните ѝ, тялото ѝ Любовта,
ако те целуне и тя така, значи има искра!
Искра, която ще запали огъня в вашите сърца!
И две сърца ще туптят заедно Сега,
а телата сякаш ще бъдат в едно,
едно прекрасно чувство, едно вълшебство.
© Валентин Миленов Все права защищены