23.04.2017 г., 11:08 ч.

На инат 

  Поезия » Любовна
267 0 2

                                                На инат

На инат една жена да обичаш,

не само дрехите да ѝ събличаш.

С поглед по нея да се увличаш.

Ти я обичаш, а дали взаимна е Любовта?

Погледни, виж очите ѝ сега,

не думите са важни понякога,

а нейните действия, нейните дела!

Дали обича те заради теб самия,

или е от онези сребролюбки, от ония!

Ще мине време и ще разбереш това,

сега я целуни с чувство в уста,

целувка нежна, целувка любовна,

целуни я така, та да бъде съдбовна!

Да усетят устните ѝ, тялото ѝ Любовта,

ако те целуне и тя така, значи има искра!

Искра, която ще запали огъня в вашите сърца!

И две сърца ще туптят заедно Сега,

а телата сякаш ще бъдат в едно,

едно прекрасно чувство, едно вълшебство.

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??