2 авг. 2008 г., 12:56

На истинската! 

  Поэзия » Любовная
1535 0 10
 

На истинската

 

Ти огън си,

а после дъжд!

Изпепели душата ми.

Преоткриваш мъж.

Ти сън прекрасен си.

Не си мираж.

Щастлив съм, че те имам.

Носиш ми кураж.

Блян желан си,

сладост и съблазни

Толкоз нежна си,

че разумът ме дразни.

Липсваш ми!

Липсваш ми!

Липсваш ми!

Ти огън си -

ела и ме огрей!

Ти топъл дъжд си -

ела и ме залей!

Отнеси ме - глух, луд и ням,

но не ме оставяй дълго сам!!!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??