О, Жан, О, ***ов,
дари ме с твоята любов!
. . .
Под тази ясна синева
решаваш пак по алгебра.
А тялото ти - ахх, каква симетрия!
Знам, The Best си и по геометрия,
но отдели ми, моля те, минутка-две
и намери ми хикс по бе (x.b).
Със лекота решаваш всяко уравнение,
бъди за мен живот и вдъхновение!
Подмини за малко корена квадратен
и потопи се в тоз момент за нас повратен!
© Бибияна Все права защищены
Дори суха, и в математиката има някаква красота и загадъчност,която да вдъхновява