3.11.2010 г., 9:11 ч.

На Жан - математикът 

  Поезия » Хумористична
623 0 2

О, Жан, О, ***ов,
дари ме с твоята любов!

.                  .                   .

Под тази ясна синева 
решаваш пак по алгебра.

А тялото ти - ахх, каква симетрия!
Знам, The Best си и по геометрия,

но отдели ми, моля те, минутка-две
и намери ми хикс по бе (x.b).

Със лекота решаваш всяко уравнение,
бъди за мен живот и вдъхновение!

Подмини за малко корена квадратен
и потопи се в тоз момент за нас повратен!

© Бибияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ... Предисторията също е интересна
    Дори суха, и в математиката има някаква красота и загадъчност,която да вдъхновява
  • Интересно
Предложения
: ??:??