26 мая 2012 г., 16:16

На къмпинг 

  Поэзия » Юмористическая
853 0 15

От  залеза ужасно  огладнях –

яйцето на око бе тъй огромно...

За теб забравих, ти се запиля

из пясъци и дюни неизбродни.

 

Следите ти дълбаят светове –

вълните галят пръстите ти с пяна,

нашепва ми ревнивото море:

„Повярвай, че любимата я няма”

 

А аз – самотен като гларус  ням,

не мога над прибоя да изпискам –

мечта си ти във  мидичка-сезам,

ала къде е нежният ти пристан...

 

Палатка шарена съзрях за миг,

сърцето ми до гърлото поскочи,

когато доближих - написах стих

със ритъма на тръпките порочни...

 

 

 

 

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??