10 янв. 2016 г., 19:36

На лов за цветя 

  Поэзия » Любовная
378 0 1

НА ЛОВ ЗА ЦВЕТЯ

 

друг път,

муцунке

ТОЗИ

треперят ръцете ми,

както ОНЗИ

когато разбрах,

че познавам

ОГЪНЯ,

който си запалила

отдавна

 

търсих цвете

със сини очи

като твоите.

 

© Петър Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??