10.01.2016 г., 19:36 ч.

На лов за цветя 

  Поезия » Любовна
377 0 1

НА ЛОВ ЗА ЦВЕТЯ

 

друг път,

муцунке

ТОЗИ

треперят ръцете ми,

както ОНЗИ

когато разбрах,

че познавам

ОГЪНЯ,

който си запалила

отдавна

 

търсих цвете

със сини очи

като твоите.

 

© Петър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??