9 февр. 2011 г., 22:02

На любовта 

  Поэзия » Любовная
395 0 0

 

 

                                                    НА ВСЯКА ВЪЗРАСТ ТИ, ЛЮБОВ, СИ НУЖНА!

                                                                За да цъфтят цветя, е нужно слънце.

                                                                И влага -

                                                                да поникне всяко зрънце.

                                                                Простор е нужен - птиците да пеят.

                                                                Любов - на хората, за да живеят!

 

 

      Колко са те хокали и плюли

      в нежното,

      красивото лице.

      И си срещала обиди, хули...

      И ранена

      в крехкото сърце.

 

      Вила си от мъка ти - вълчица,

      неведнъж си пила

      и отрова...

      Но възкръсвала си пак - светица.

      И си стара,

      и си вечно нова!

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??