27 февр. 2010 г., 22:34

На „М” 

  Поэзия » Любовная
786 0 1

Среднощен трепет,

бленувано ухание,

жена,

горещи устни,

парещо диханиe.

Преплетени тела,

изпепеляващо желание,

откраднат миг,

измамно обещание.

Аз, ти, безсънно,

шеметно

и някак нереално,

безумие, докосване,

сакрално.

Сълза отронена,

оргазъм,

болезнено красиво,

спазъм.

Далечно близка,

виртуална,

потърсена,

желана,

нереална,

задъхано обичана си

и красива тайна .

© Иван Шмугарски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??