Среднощен трепет,
бленувано ухание,
жена,
горещи устни,
парещо диханиe.
Преплетени тела,
изпепеляващо желание,
откраднат миг,
измамно обещание.
Аз, ти, безсънно,
шеметно
и някак нереално,
безумие, докосване,
сакрално.
Сълза отронена,
оргазъм,
болезнено красиво,
спазъм.
Далечно близка,
виртуална,
потърсена,
желана,
нереална,
задъхано обичана си
и красива тайна .
© Иван Шмугарски All rights reserved.