3 июл. 2013 г., 20:29

На майка ми 

  Поэзия
451 0 1

             НА МАЙКА МИ

 

Внезапно отиде си ти,

така жизнена и пълна с живот,

затвори очи и напусна ни.

Смъртта жестока надяна ти хомот.

 

Отлетя душата ти волна

в необятното небесно царство.

Скръбта и мъката ми е пълна,

почивай далеч от човешкото коварство.

 

Животът ти премина във вяра

към обич, доброта и човечност,

ти се раздаваше без мяра.

Бъди такава и в своята вечност.

 

Сънувах те тъй красива и жива,

с майчина любов ме целуна,

понесе ме на ръце, като самодива,

в прекрасна райска лагуна.

 

Майчице свята и незабравима,

как искам сънят ми да не спира.

Да летим в небесата двамина,

обичта ми пътя към теб да намира.

 

 

© Стоян Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Съболезнования!
    Знам,че много боли,знам!...
    Поздрави за стиха!Майките заслужават
    това преклонение!
Предложения
: ??:??