1 дек. 2021 г., 11:33

На майка ми 

  Поэзия
371 2 5

    Отново с мен

   В памет на майка ми

 

В моя дом, в моя ден

виждам мама отново,

сякаш сън е за мен,

неизказано слово.

 

Тя протяга ръка

със усмивка ме чака…

Моя мамо добра,

ще открехна вратата.

 

Ще намеря покой                

във прегръдката твоя,          

с чувства силни безброй

и с душа наболяла.

                                              

Ще усетя любов,

ще изтрия сълзите…

Моя мамо добра,

ти си там сред звездите.

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??