Отново с мен
В памет на майка ми
В моя дом, в моя ден
виждам мама отново,
сякаш сън е за мен,
неизказано слово.
Тя протяга ръка
със усмивка ме чака…
Моя мамо добра,
ще открехна вратата.
Ще намеря покой
във прегръдката твоя,
с чувства силни безброй
и с душа наболяла.
Ще усетя любов,
ще изтрия сълзите…
Моя мамо добра,
ти си там сред звездите.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.