28 сент. 2008 г., 21:43

На майка ми с любов 

  Поэзия
1029 0 3
Ах, мамо, майчице една,
роди  ме и отгледа ме сама,
и колко мъчни  нощи ти над мен си бдяла,
и колко много песни си ми пяла.

Ах, майчице едничка,
как бързо времето лети,
до вчера косите ти красиви,
а днес покрити със звезди.

Съдница, съветница и майка,
нямам думи за това,
което ти за мене си направила,
и човек създала си от пепелта.

Виж, детето ти порасна
и върви по своя път.
Благодаря ти, майчице прекрасна,
благодаря за целия ти труд!

20.09.2008г.
Miss Independent

© Красимира Баротева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??