27 янв. 2021 г., 09:20

На майките от "Системата ни убива" 

  Поэзия » Гражданская
291 0 0

Жертви на системата са тези деца,

и те имат от грижи нужда,

за да имат усмихнати лица,

но за тях държавата е чужда.

 

Но тази несправедливост ще спре

ако се борите докрай, до победа,

нека децата ви да са добре,

нека не живеят мизерно бедно!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??