23 апр. 2015 г., 18:21

На малкия принц 

  Поэзия » Другая
345 0 2

Малкият принц долетя и до мойта планета.

Весело смигна ми - нещо ме жегна в сърцето.

Страх го било да остави кокетното цвете.

Пазел го с болка от някакви вредни предмети.

 

Толкова много говорехме с него за всичко...

Гледахме залези, хиляди пъти различни...

Малкият принц отлетя... Той ми беше едничък...

Вижда отвън и отвътре, тупти ми, обича...

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, comeon!
    Благодаря, Anabell (Анахид)!
    Благодаря, Човек (Анна Станоева)!

    Малкият принц е
    на всички в сърцата, от
    роза пленени!

    !
  • Харесва ми.
Предложения
: ??:??