26 дек. 2012 г., 20:10

На мама 

  Поэзия
556 0 4

Мама не е човек на изкуството,

но притежава ценно умение.

Нежна и чувсствителна, но без

вдъхновение.

По-хубава е от пейзажи и портрети.

Лесно сменя сезони.

През сълзи с усмивка те гали,

сред много мечти.

О, майчице мила и свята, в

Коледна нощ не плачи, че

чакаме стареца с чувала сред

топли мечти.

И чакаме старчето бяло с

трепетни и навлажнени очи,

че той сменял сезони за нашите

усмивки през сълзи.

© Ваня Генчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??