Обичам да те гледам, мога да го правя вечно!
Очите ти ме успокояват, а устните ти ме подлудяват.
Усмивката ти е най-хубавото нещо в целия свят.
Умирам за нея. Умирам за теб.
Жадувам за любовта и вниманието ти.
Само при мисълта за теб стомахът ми се свива на топка.
Прехапвам устни и си представям как ме целуваш.
Всеки ден нямам търпение да те видя и да те прегърна.
Чувствам се толкова малка в твоите големи ръце,
които ме прегръщат с толкова любов.
Не спирай да ме обичаш. Обичам да ме обичаш.
Ти правиш света ми по-красив, придаваш смисъл на всеки мой ден.
Обичам да заспивам и да се събуждам до теб.
Вземи всичко от мен, посвещавам се изцяло на нашата любов.
Твоя съм, вечно !
© Мария Петкова Все права защищены