24.01.2019 г., 17:18 ч.

На моя любим 

  Поезия » Любовна
341 0 0

Обичам да те гледам, мога да го правя вечно!

Очите ти ме успокояват, а устните ти ме подлудяват. 

Усмивката ти е най-хубавото нещо в целия свят.

Умирам за нея. Умирам за теб.

Жадувам за любовта и вниманието ти.

Само при мисълта за теб стомахът ми се свива на топка.

Прехапвам устни и си представям как ме целуваш.

Всеки ден нямам търпение да те видя и да те прегърна.

Чувствам се толкова малка в твоите големи ръце,

които ме прегръщат с толкова любов.

Не спирай да ме обичаш. Обичам да ме обичаш. 

Ти правиш света ми по-красив, придаваш смисъл на всеки мой ден. 

Обичам да заспивам и да се събуждам до теб.

Вземи всичко от мен, посвещавам се изцяло на нашата любов. 

Твоя съм, вечно !

 

 

© Мария Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??