5 авг. 2016 г., 08:11

На моята внучка Жанета 

  Поэзия » Другая
450 1 0

Защо ли след тебе да тичам,

защо ли за теб да умра? -

Ти себе си само обичаш,

в ума ти е всичко игра.

 

Отивай си, бягай, момиче.

Аз нямам какво да ти дам.

Отивай,където обичаш -

не искам за тебе да знам.

 

Ти литна по своя пътека,

но времето бърза за мен...

Потичай за здраве и нека

на някой попаднеш във плен.

 

Отивай си, бягай, момиче,

защо ли за тебе да знам.

Живей си живота, обичай. -

Не искам да бъда аз там.

 

На криво ще стъпиш, полека!

Това не е детска игра!

Днес, сбогом ти казвам и нека

съдбата към теб е добра!

 

 

 

 

 

 

© Желязка Дракалиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??