9 июл. 2020 г., 23:30  

Народният поет Вазов 

  Поэзия » Гражданская
497 0 0

Баба Съба син роди

на този светъл ден,

що гордост, сила породи

в народа дотогаз унизен.

 

Патриарх го вси наричаме,

със самочувствие ни дари,

песните му четем, обичаме,

че сме го имали на Бог благодари!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??