Jul 9, 2020, 11:30 PM  

Народният поет Вазов 

  Poetry » Civilian
498 0 0

Баба Съба син роди

на този светъл ден,

що гордост, сила породи

в народа дотогаз унизен.

 

Патриарх го вси наричаме,

със самочувствие ни дари,

песните му четем, обичаме,

че сме го имали на Бог благодари!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??