16 мар. 2021 г., 07:30

На небето 

  Поэзия
495 1 0

Как е горе на небето

Има ли безброй звезди

Разбираш ли от небесата

Когато нещо ме боли

 

Как е горе на небето

Ангели безброй видя ли

А говориш ли със тях

И правите ли ритуали

 

Как е горе, да те питам

Сърцето ми без тебе спря

А за душата ми какво да кажа

Тя без теб осиротя 

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??