2 мар. 2007 г., 15:48

НА НЕПРИЯТЕЛИТЕ 

  Поэзия
1142 0 1

(опит за портрет на Лилия)

Л-оша, мъдра, палава и дръзка -
И-скам да ме помните така.
Л-юбопитно ровите ме с пръсти -
И-стината търсите, познах.
Я-ростно усмихнатия поглед,
Р-евността, избухнала по мен...
А-х, да - две-три близки личности.
(Д-арлинг, дарлинг, все съм в твоя плен...)
О-бич, грях, усмивка, порив някакъв -
Е-то, май това съм всъщност аз.
В-ик неистов във очите плакали...
А-х, съвсем забравих... вас...

© Росица Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??