27 авг. 2009 г., 11:37

На нея 

  Поэзия
578 0 5

Менделсон.

Два пръстена.

„Горчиво!”

Бяла рокля.

Хора.

Шум.

Сълзи под булото си крия,

стискам зъби и мълча.

До мене мъж.

Роднини.

Думи.

Щедри баби.

Ресторант.

Хора.

Едно момиче устните ми дири.

Едно момиче с дъх от креп.

Случаен поглед.

Бегла дума.

Анфас.

Размазани черти.

Една ръка.

Една усмивка.

Стон.

Разплакани очи.

Едно момиче бавно тръгва.

Без „Сбогом!”.

Без да ми прости…

 

 

© АНИ ИВАНОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??