Най-после се задава краят
на скъпите парфюми. Много скоро
необходимо няма да е на мъжете
да празнят джоб - да се харесат.
Защото идва чудо 'мериканско!
Та... техни психолози убеждават:
-Мъже, жените ще са ви в краката
със печено на барбекю месенце.
Пържолки няколко, кебапче, шишче,,,
ще свършат работата по-добре от Пако.
Дори и милата да е вегетарианка,
я "зарибете" с аромат на сливи, вишни...
И пак за вас ще бъде сладуранка,
а нощите ви - още по-успешни!
О, дами, в прелестните ви ръцете лежи
аромат така неустоим. От него
на самците завъртат се главите,
омекват коленете по жени...
От краставици чудото се случва!
Повярвайте! Но не и безрезервно!
И по-добре е друго да изучим-
психологически да бъдат те, с които
любовта към нас да привлечем.
А вишни, краставиците, месото...
са друга работа. Така е. Кулинарна.
И нека на пазара да стои!
За нас е по-добре обаче
на сърчицата свои да се доверим!!!
© Петя Кръстева Все права защищены