1.11.2010 г., 15:17 ч.

На пазара - ГМО... аромати* :) 

  Поезия » Хумористична
818 0 18

Най-после се задава краят

на скъпите парфюми. Много скоро

необходимо няма да е на мъжете

да празнят джоб - да се харесат.

 

Защото идва чудо 'мериканско!

 

Та... техни психолози убеждават:

-Мъже, жените ще са ви в краката

със печено на барбекю месенце.

Пържолки няколко, кебапче, шишче,,,

ще свършат работата по-добре от Пако.

Дори и милата да е вегетарианка,

я "зарибете" с аромат на сливи, вишни...

И пак за вас ще бъде сладуранка,

а нощите ви - още по-успешни!

 

О, дами, в прелестните ви ръцете лежи

аромат така неустоим. От него

на самците завъртат се главите,

омекват коленете по жени...

От краставици чудото се случва!

Повярвайте! Но не и безрезервно!

И по-добре е друго да изучим-

психологически да бъдат те, с които

любовта към нас да привлечем.

А вишни, краставиците, месото...

са друга работа. Така е. Кулинарна.

И нека на пазара да стои!

За нас е по-добре обаче

на сърчицата свои да се доверим!!!

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??