12 мар. 2022 г., 18:29

На починалия старец от Бургас 

  Поэзия » Гражданская
297 0 0

Не - липсваше ти късмет

и боли ме толкова много,

че ти в онзи супермаркет

падна и предаде дух Богу.

 

Жесток е светът за слабите,

за старите, които шанс нямат,

искате власт пари да грабите,

"пука ви" за човешката драма.

 

Алчността ви за власт и пари

просто руши държавата наша,

но все не може да се удовлетвори,

последицата е просто страшна!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??