12 mar 2022, 18:29

На починалия старец от Бургас 

  Poesía » Civil
298 0 0

Не - липсваше ти късмет

и боли ме толкова много,

че ти в онзи супермаркет

падна и предаде дух Богу.

 

Жесток е светът за слабите,

за старите, които шанс нямат,

искате власт пари да грабите,

"пука ви" за човешката драма.

 

Алчността ви за власт и пари

просто руши държавата наша,

но все не може да се удовлетвори,

последицата е просто страшна!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??