27 апр. 2011 г., 10:07

На поезията 

  Поэзия » Другая
331 0 1

 

 

       Ти за мен си прелестна магия,

       от която цял живот ще пия.

       И си мойта светла радост млада,

       за която аз горя на клада.

 

       Ти си моят пристан, чудна бездна,

       във която аз щастлива чезна.

       И прекрасна птица лекокрила -

       моята утеха и закрила.

 

       Ти си ми безценен дар от Бога,

       моя обич, радостна тревога.

       Ти си за сърцето ми елея,

       аз със тебе нежни песни пея.

 

       В тебе доброта, човечност диря.

       С тебе и след мен ще свети диря.

 

 

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Стегнат стих с прекрасна рима !
    Славке, ти си недостижима !
    На Поезията си ти жрица!
    От сърце пиша шестица...
Предложения
: ??:??