9 июл. 2013 г., 21:23

На Поезията с Любов 

  Поэзия » Любовная
566 0 0

Без дъх от сутринта,

аз жадувам за поезията -

родена от моето сърце

и погалена с нежно перце.

 

Взимам молива сега.

Отпускам всички сетива.

Докосвам те и те обичам.

С всяка дума аз се вричам.

 

 

 

 

© Ади Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??