Jul 9, 2013, 9:23 PM

На Поезията с Любов 

  Poetry » Love
556 0 0

Без дъх от сутринта,

аз жадувам за поезията -

родена от моето сърце

и погалена с нежно перце.

 

Взимам молива сега.

Отпускам всички сетива.

Докосвам те и те обичам.

С всяка дума аз се вричам.

 

 

 

 

© Ади All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??