26 июн. 2015 г., 22:35

На път 

  Поэзия
306 0 0

Животът не чака

дори и за миг;

по стръмна пътека

изчезва без вик.

 

Думите глъхнат

във вечна спирала

и все не достигат

да излеят душата.

 

Есенен лист,

отнесен от вятъра

е всеки момент

на страст неизказана.

 

А когато страха

захвърли те в транс, 

това е Вселената,

даваща шанс.

© Мария Бум- бум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??