Животът не чака
дори и за миг;
по стръмна пътека
изчезва без вик.
Думите глъхнат
във вечна спирала
и все не достигат
да излеят душата.
Есенен лист,
отнесен от вятъра
е всеки момент
на страст неизказана.
А когато страха
захвърли те в транс,
това е Вселената,
даваща шанс.
© Мария Бум- бум Всички права запазени