Усмивка плаха. Поглед чист.
Звездиците във него греят.
Косите - бляскави лъчи,
откриват мъдрото й чело.
И като Фея в странен свят
тя пръска обич и позлата,
а стиховете - опиат,
които всеки с радост чака.
Пред тази малка Фея-чудо
с дълбок поклон аз коленича,
талантът й ме грабна лудо...
Дете, аз много, много те обичам!
© Криси Все права защищены