Jun 18, 2008, 12:00 PM

На Реничка с любов! 

  Poetry » Other
686 0 19

 

Усмивка плаха. Поглед чист.

Звездиците във него греят.

Косите - бляскави лъчи,

откриват мъдрото й чело.

И като Фея в странен свят

тя пръска обич и позлата,

а стиховете - опиат,

които всеки с радост чака.

Пред тази малка Фея-чудо

с дълбок поклон аз коленича,

талантът й ме грабна лудо...

Дете, аз много, много те обичам!

 

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??