4 июн. 2006 г., 11:15

На сестра ми 

  Поэзия
1366 0 2

Здравей, сестрице.

Как си, мила?

Ела тук, малко приседни.

Защо си тъжна,

лице присвила

или пак нещо те боли?

Ела, сега ще те прегърна

в ръце си ще те залюлея,

а, мила, помниш ли преди

как песнички ти пея,

нали сме две сестри.

Така мъничка, нежна беше

и вечно с топлата усмивка,

а тази болест само ни отне,

остави много болка

в душите толкоз млади.

Всичко поиска... всичко взе...

Ела, сестрице моя,

ще те даря с милувка,

ще дам живота своя

и няма да те пусна,

защото част от мен

умира пак със теб.

Не си отивай...

моля те, недей!

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??