Не си мисли, светице на земята,
че саможертвата е твоя дълг свещен!
Отдавна няма свято за сърцата.
Умираме без ласки всеки ден...
Животът си раздаваш го за другите,
от хорска обич, много ли събра?
И кой ще оцени заслугите
безкористни на твоята душа?...
В пътя стръмен, призвани са мнозина
човешката Любов да извисят...
Върхът ще стигнеш... Избрани са малцина
от плодовете сочни да берат!...
© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены
Да ти е жива и здрава сестричката ти, Вълчо!
Поздравления!