31 авг. 2022 г., 09:38

На скорост 

  Поэзия » Философская
282 1 0

Днес съм на карти,

утре- в механата.

В сряда на парти.

После край реката.

 

В петък-щанги на терена.

В събота съм на ,,Герена".

Във неделя-,,секспочивка".

От понеделник-пак разпивка.

 

Живот на ,,max" живея аз

и постоянно давам газ.

Не може да ме укорите,

че преброени ми са дните.

 

Докле е пустата му младост

опитай ти от всяка сладост.

Горчилката за старостта остава

и с нея пълната забрава.

 

Купонът,пийване, жените

нека те носят по вълните

в неудържимият си бяг,

дорде достигнеш своя бряг.

 

Макар на всички тук додеял,

разбий се гордо във скалата,

щастлив, че волно си се реял

и угодил си на душата!

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??