Днес съм на карти,
утре- в механата.
В сряда на парти.
После край реката.
В петък-щанги на терена.
В събота съм на ,,Герена".
Във неделя-,,секспочивка".
От понеделник-пак разпивка.
Живот на ,,max" живея аз
и постоянно давам газ.
Не може да ме укорите,
че преброени ми са дните.
Докле е пустата му младост
опитай ти от всяка сладост.
Горчилката за старостта остава
и с нея пълната забрава.
Купонът,пийване, жените
нека те носят по вълните
в неудържимият си бяг,
дорде достигнеш своя бряг.
Макар на всички тук додеял,
разбий се гордо във скалата,
щастлив, че волно си се реял
и угодил си на душата!
© Георги Янков All rights reserved.