2 мар. 2009 г., 17:08

... на случайна есен... 

  Поэзия
866 0 32

 

         ... на случайна есен...


Натрупах те - във залези и лято.
А есента си плачех. От дъждовност.
В косите ми заспиваше. И чаках.
Зимувах те - до бяло невъзможна.

В мъхестите пъпки на живота,
събуждаха се птиците със песен...
Ще те очаквам дълго. До безсрочност.
В листопада на случайна есен...

© Таня Георгиева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??