Mar 2, 2009, 5:08 PM

... на случайна есен... 

  Poetry
828 0 32

 

         ... на случайна есен...


Натрупах те - във залези и лято.
А есента си плачех. От дъждовност.
В косите ми заспиваше. И чаках.
Зимувах те - до бяло невъзможна.

В мъхестите пъпки на живота,
събуждаха се птиците със песен...
Ще те очаквам дълго. До безсрочност.
В листопада на случайна есен...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??