НА СНЕЖИ
Ти си човекът, с когото мога да споделям.
Ти си приятелката, на която винаги разчитам.
Ти си другарят, с когото света обикалям.
Ти си най-добрата приятелка, с която живота опознавам!
Приятелство голямо ни свързва,
в това спор няма!
© Ивана Василева Все права защищены