25.01.2008 г., 21:04 ч.

На Снежи 

  Поезия » Друга
585 0 0

                                                        НА   СНЕЖИ 

                                                

                         Ти си човекът,  с когото мога да споделям.

                         Ти си приятелката,  на която винаги разчитам.

                         Ти си другарят,  с когото света обикалям.

                         Ти си най-добрата приятелка,  с която живота опознавам!

 

                         Приятелство голямо ни свързва,

                         в това спор няма!

© Ивана Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??